Vos Capelle

Missie

Vos Capelle levert een bijdrage aan de waardige positie van Nederland op het gebied van voeding en leefomgeving, door een duurzame bedrijfsvoering bij haar klanten te stimuleren. Wij zoeken een samenwerking met de klant om zijn primaire proces te kunnen versterken. De combinatie, goede producten en advies op maat, zorgt voor aanzienlijk beter resultaat bij de klant.

Visie

Vos Capelle wil haar klanten helpen om zo efficiënt en doelgericht mogelijk te werken doormiddel van samenwerking. Wij geloven in een integrale aanpak waarbij de juiste producten op het juiste moment kunnen worden ingezet. De omstandigheden van elke klant zijn verschillend, hierom zullen wij deze, met onafhankelijkheid van producenten, vertalen naar de juiste oplossing.

Vos Capelle, een familiebedrijf door de jaren heen..
Vos Capelle is een familiebedrijf dat is opgericht door Johan Vos in 1943. Het concept, goede producten met een advies op maat, sloeg goed aan en al snel vond er uitbreiding plaats.
De directie werd uitgebreid met intreding van drie zoons met ieder zijn eigen specialisatie:

  • Wim: een technische afdeling voor kassenbouw
  • Kees: een afdeling voor tuinmachines
  • Joop: een afdeling voor particulieren met een hengelsportafdeling als lokale voorziening.

Ook de oudste zoon, Co, nam intreding tot het bedrijf als algemeen directeur en specialiseerde zich naast de algemene bedrijfsvoering, in de toelevering van meststoffen in de openbaar groen sector.

Door de jaren heen ontwikkelde Vos Capelle zich tot een totaalleverancier voor openbaar groen en tuinbouw.

In 2010 nam de derde generatie het stokje over, onder leiding van Jeroen, Kees jr. en Ronnie Vos.

De vier segmenten waar Vos Capelle zich tot op heden in heeft gespecialiseerd

  • Een groothandel met een 12-tal verkoopadviseurs.
  • Een Vos Safety afdeling met verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen en genormeerde werkkleding.
  • Een afdeling tuinbouwtechniek, die complete tuinbouwprojecten realiseert met water- en klimaattechniek.
  • Detailhandel met verkoop van hengelsport, buitenboordmotoren, DHZ artikelen en alles voor in- en rond de tuin (inclusief een werkplaats voor reparaties).

Kortom; Vos Capelle staat al ruim 70 jaar bekend als een betrouwbare toeleverancier. Niet alleen hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met onze partners. Ook streven wij naar een actieve en betrokken relatie met onze klanten.

Website: https://www.voscapelle.nl/

Bekijk onze vrienden