Van Roosmalen Tilburg

Dé Volvo specialist voor Noord-Brabant en daarbuiten

Volvo dealer Van Roosmalen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu de grootste Volvo dealer groep van Nederland, met vestigingen verspreid over heel Noord-Brabant.

U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s van topkwaliteit maar ook voor Volvo occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service.

Een stukje geschiedenis

Van Roosmalen Tilburg. Het bedrijf bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw. Toen was van Roosmalen nog een fietsenhandel in Loon op Zand, dat gerund werd door de grootvader van de huidige eigenaar Jan van Roosmalen. Later werd de fietsenhandel overgenomen door de vader van Jan van Roosmalen; Harry van Roosmalen. Sinds die tijd hebben er veel veranderingen plaats gevonden. Zo werd Van Roosmalen later dealer van de nu niet meer bestaande automerken Glas en Goggo. In 1967 wordt Van Roosmalen uiteindelijk officieel Volvo dealer.

Volvo specialist sinds 1987

In 1987 opent Jan van Roosmalen een Volvo dealer bedrijf in Tilburg en neemt daarna in 1992 ook de Volvo vestiging van zijn vader over. Dit is het begin van een snelle groei van Volvo dealer Van Roosmalen. Daarna wordt namelijk ook de Volvo dealer in Den Bosch en in Schijndel overgenomen. De vestiging in Loon op Zand verhuist in 2007 naar Waalwijk.

Samengaan met Volvo De Beemd

In 2008 wordt er nog een grote stap gemaakt wanneer Volvo De Beemd met haar zeven vestigingen overgenomen wordt. Voor Van Roosmalen betekent de overname een perfecte aanvulling op de bestaande organisatie. De bedrijven sluiten namelijk niet alleen geografisch prima aan, De Beemd is daarnaast ook een écht familiebedrijf en heeft als Volvo dealer een zéér goede naam opgebouwd in Brabant. Om de organisatie te optimaliseren wordt in 2009 de vestiging Schijndel bij Den Bosch geïntegreerd en de vestiging Valkenswaard bij Eersel geïntegreerd. Naast de bestaande vestigingen in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk bestaat de Van Roosmalen Groep nu dus ook uit het Inspiration Center in Best, de vestiging Helmond en Hapert en de servicepunten in Eindhoven en Veldhoven. Alles bij elkaar heeft de Van Roosmalen groep een prachtig netwerk dat voor een sterke positie in Brabant zorgt.

Alles voor uw Volvo onder één dak

Bij de Van Roosmalen Groep staan uw wensen en behoeften centraal. Graag bieden wij u daarom graag een persoonlijk pakket met betrekking tot uw mobiliteitsbehoeften. Wij zien u graag terug bij één van onze vestigingen.

Hoofdkantoor
Van Roosmalen Tilburg
Ringbaan-Zuid 3
5021 AA

T: 013-5840000

E: info@roosmalen.nl

Website: https://www.roosmalen.nl/vestigingen/van-roosmalen-tilburg

Bekijk onze vrienden