Van Roessel

VAN ROESSEL SLAGERIJ – TRAITEUR: ZES GENERATIES VAKMANSCHAP

Vlees pronkt als een kostbaar juweel in onze etalage. Slagerij-traiteur Van Roessel in Waalwijk is tróts op het slagersambacht en op de eerlijke, heerlijke vleesspecialiteiten en delicatessen die we u in onze verrassende eetwinkel aanbieden. Van onze beroemde filet américain – naar geheim familierecept – en heerlijke worstsoorten uit eigen worstmakerij tot een jaar gerijpte dijkham en dry aged beef. Voor ieder eetmoment kunt u bij ons terecht!

Van kleine slagterij anno 1877  tot een verrassende eetwinkel die dagelijks klanten uit de hele regio begroet en zich zowel hofleverancier als (twee keer!) Slagerij van het Jaar mag noemen: ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een begrip, zowel bij klanten als bij vakgenoten. Om die hoge kwaliteit vast te houden en verder uit te blijven bouwen, zet ons enthousiaste team zich dagelijks in. Samen verrassen we u elke dag met het lekkerste, eerlijke vlees en heerlijke specialiteiten.

Al 135 jaar staat de klant centraal bij Van Roessel. Met onze vleesspecialiteiten, vleeswaren, delicatessen en verse maaltijden uit eigen keuken spelen we in op uw behoefte en verrassen we u elke dag met verfijnde smaken.

Ons uitgangspunt is dat we al ons vlees op ambachtelijke wijze willen selecteren en verwerken; we willen het slagersambacht in alle facetten beheersen om zo de kwaliteit optimaal te bewaken en uitsluitend het beste te kunnen bieden. Elke dag opnieuw willen we topprestaties leveren! We blijven streven naar continue verbetering en nieuwe smaken. Het slagersambacht en onze roots vormen het fundament, waarop we blijven bouwen en vernieuwen. Om u bij ieder bezoek aan onze eetwinkel te inspireren!

Dennis, Jan en Anneke van Dun,
namens het team van Slagerij-Traiteur van Roessel

Bekijk onze vrienden