Finc Accountants

Werkwijze

Ons motto is 'Samen ondernemen'. En dat is niet voor niets, want net als onze klanten zijn wij ondernemers én ondernemend. Daarom weten we precies waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Bovendien hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Dankzij deze betrokkenheid hebben we met veel van onze klanten een langdurige relatie.

Altijd op de hoogte

Wij denken met u mee. We weten bijvoorbeeld hoe belangrijk u het vindt om het hele jaar door precies te weten hoe u ervoor staat, zodat u direct kunt bijsturen als dat nodig is. Daarom beoordelen en bespreken we uw cijfers niet alleen na afloop van het boekjaar, maar ook tussentijds. Tijdens deze bijeenkomsten brengen we u ook op de hoogte van wijzigingen op fiscaal en juridisch gebied. Zo bent u altijd op de hoogte van uw situatie.

Persoonlijk en transparant

Wanneer we uw administratie verzorgen of ondernemingsplan samenstellen, gaan we bij voorkeur bij uw onderneming aan de slag. Door op locatie te werken, leren we uw onderneming én u het beste kennen en maken we kennis met het verhaal achter de cijfers. Zo kunnen we optimaal samenwerken. Bovendien ziet u precies wat we doen en kunt u eventuele vragen direct stellen.

Uw belang voorop

Als klant krijgt u een vast aanspreekpunt bij Finc Accountants, die ervoor zorgt dat al uw vragen snel en deskundig worden beantwoord. Al onze professionals hebben naast een accountancy- of fiscale titel een specialisme waarmee ze onze diensten verder verdiepen, eventueel in samenwerking met een specialistische partner. Zo hebben we vrijwel altijd het antwoord op uw vraag direct paraat. We zijn daadkrachtig en oplossingsgericht en stellen uw belang zo altijd voorop.

Proactief

Onze professionals bestuderen voortdurend de kansen of bedreigingen op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We beoordelen de impact op onze klanten en benaderen hen - indien nodig - proactief, zodat we snel in kunnen spelen op wijzigingen.

Bekijk onze vrienden