Ecobility Benelux B.V.

Ecobility biedt oplossingen bij duurzame verlichtingsvraagstukken en kiest bewust voor sponsoring Efteling Jeugd.

Vrijwel iedereen die een bezoek brengt aan Golfclub Efteling ervaart de rust en ruimte van de Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide. Talloze bomen sieren het speelterrein en bieden beschutting aan mens en dier. Er heerst een spookjesachtige harmonie, waar zowel jong als oud een stukje Efteling-magie ervaart.

Van oudsher heeft De Efteling het duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Met het oog op dit groene karakter is de link naar Ecobility snel gelegd. Dit gezien het besparen van energie bij Ecobility al ruim 10 jaar centraal staat. Deze besparing wordt gerealiseerd door het leveren en installeren van duurzame led verlichting welke wordt aangeboden in de vorm van een totaaloplossing.
Middels een uitgebreide lichtinventarisatie schetst Ecobility een helder beeld waar er binnen een onderneming of vereniging bespaard kan worden en binnen welke termijn dit mogelijk is. Deze besparing leidt tot een reducering van de CO2 uitstoot en biedt bedrijven de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan een leefomgeving waarin kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. De nadruk hierbij ligt op het waarborgen van een schone en veilige leefomgeving voor jeugdige en toekomstige generaties. Om deze reden heeft Ecobility er bewust voor gekozen het Efteling Golf Jeugdteam te sponsoren.

Naast kantoor-, magazijnverlichting, valt het leveren van buiten- en sportveld verlichting eveneens tot de verlichtingsvraagstukken waar Ecobility dagelijks mee te maken heeft. De oplossing voor deze vraagstukken wordt veelal gevonden in het ruimte productassortiment van het Spaanse Silversun Led Systems, waarvan Ecobility Exclusief distributeur binnen de Benelux is. Naast een volledige fabrieksgarantie van 5 jaar, komen deze gecertificeerde armaturen in aanmerking voor een subsidieregeling (EIA) welke fiscaal voordeel biedt voor zowel bedrijven als verenigingen.

Bent u benieuwd naar de besparingsmogelijkheden bij uw vereniging of werkomgeving? Ecobility komt graag bij u langs voor een vrijblijvende lichtinventarisatie.

Ecobility Benelux B.V.
Industrieweg 4