Jeugdcompetitieteam kampioen 1e klasse

Geplaatst: 05-07-2016

Het was op zondag 3 juli erg spannend op de golfclub de Rijswijkse. Diverse teams hadden namelijk nog de mogelijkheid om kampioen te worden.  Gelukkig was het mooi weer, het zonnetje scheen en stond er niet veel wind.

Na een zeer spannende wedstrijd was het uiteindelijk snel duidelijk. Het jeugdcompetitieteam van Golfclub De Efteling, bestaande uit Sean Keller, Tim Hurkmans, Yannick Roelvink, Jelle Habraken, Shan Oomes en Vincent Hulscher, was kampioen geworden in hun poule van de NGF Jeugd 1e klasse en zijn ze gepromoveerd naar de hoofdklasse!

Zij zullen vanaf volgend seizoen gaan spelen op het hoogste niveau van de jeugd. Uiteraard werden ze door de ouders en de jeugdcommissie ontvangen met een groot applaus en natuurlijk kon de kampioensduik in de vijver bij hole 18 niet ontbreken.