Diverse mededelingen Efteling Golfpark

Geplaatst: 04-12-2019

Mededeling Efteling Golfpark

Onderhoud vloeren

Volgende week maandag 9 t/m vrijdag 13 december zal er onderhoud aan de vloeren van het clubhuis plaatsvinden.

Om deze reden zullen de 1e en 2e verdieping van het clubhuis afgesloten zijn voor bezoekers. De begane grond, waar de kleed- en lockerruimte zich bevindt, zal wel geopend zijn voor bezoekers. Wij verzorgen daar koffie en thee, helaas is de horeca deze dagen gesloten. De receptie wordt verplaatst naar het marshall-kantoor aan de achterzijde van het clubhuis, hier kunt u ook het startbewijs en handicartsleutels afhalen.

Onderhoud handicarts en buggy's

Op vrijdag 13 december zal er onderhoud gepleegd worden aan de handicarts en buggy’s. Verhuur hiervan is op deze dag helaas niet mogelijk.

Winterregeling

Ook is nog steeds de winterregeling van kracht, winterbanden onder trolleys zijn verplicht. Voor overige informatie over de baan verwijzen wij u naar de baanstatus van het Efteling Golfpark: https://baanstatus.nl/efteling

Wij hopen op uw begrip en excuseren ons voor eventueel ontstaan ongemak.

Namens het Efteling Golfpark