Efteling Golfpark

De wonderlijkste golfbaan van Nederland!

Het Efteling Golfpark heeft een 18-holes golfbaan en is één van de mooiste banen van Nederland. De baan ligt te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide en ademt rust en ruimte. Het Efteling Golfpark beslaat een oppervlakte van maar liefst 95 hectare en is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Donald
 Steel. Op onverwachte plekken komt u zelfs, op subtiele wijze, sprookjesachtige elementen tegen. En juist dat is wat het Efteling Golfpark extra bijzonder maakt.

De baan zelf is een uitdaging voor iedere golfer, of u nu een beginner bent of al jaren op de baan staat! Alle holes hebben een verrassend eigen karakter en geen enkele fairway ligt direct naast een andere.

 

 

In het clubhuis treft u royale kleedruimtes en het sfeervolle Grand Café aan. Vanuit het hele gebouw heeft u panoramisch uitzicht over de golfbaan. Ga na een rondje golf heerlijk ontspannen in het Grand Café en geniet van een uitgebreide lunch of diner. Informeer daarnaast naar de mogelijkheden voor een vergadering, borrel of stijlvol feest.

  • 3 panoramazalen geschikt voor gezelschappen tot 200 personen
  • Moderne audiovisuele middelen, draadloos internet en airconditioning

Efteling Park

Naast talloze sprookjes en spectaculaire topattracties biedt het attractiepark betoverende evenementenlocaties, uitstekende restaurants en overweldigend natuurschoon.

 

 

Efteling Bosrijk

Het nieuwe vakantiepark ligt pal naast het Efteling Golfpark en is de ideale plek voor een meerdaags verblijf met familie, vrienden of collega’s. Geniet hier van de prachtige natuur en rust. Behalve overnachten in één van de Dorps- of Boshuysen kunt u hier meerdaagse trainingen, vergaderingen en sessies als ‘Hutje op de hei’ organiseren.

Efteling Hotel

Voor een betoverende nachtrust biedt het 4-sterren hotel 102 comfortkamers en 20 luxueuze themasuites, waaronder een Golfers Suite!

Theater de Efteling

Als één van de grootste theaters van het land biedt Theater de Efteling een podium voor de mooiste musicals voor jong en oud. Daarnaast is het een prachtige ambiance voor kleine en grote groepen.

Bekijk onze vrienden