Fundraising Wedstrijd Inloophuis TOON

Geplaatst: 02-05-2018

Fundraising Wedstrijd Inloophuis TOON 6 juli om 12.00 uur.

Schrijft u allen in!

Vrijdag 6 juli a.s. wordt de jaarlijkse fundraising wedstrijd voor Inloophuis TOON Waalwijk gehouden. De opbrengst van deze wedstrijd komt in zijn geheel ten goede van het Inloophuis.

Inloophuis TOON is een inloophuis en ontmoetingsplek voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten en is gevestigd te Waalwijk, maar heeft een regionale functie voor de gehele Langstraat.
Jaarlijks zijn er meer dan 3000 gastencontacten en dat aantal groeit nog steeds.
De helft van alle kankerpatiënten heeft naast opvang in eigen kring ook behoefte aan een klankbord buiten de eigen kring. De betrokken vrijwilligers van Inloophuis TOON bieden die emotionele zorg en steun. Deze zorg is gericht op de verwerking van je ziekte, op het weer vorm kunnen geven aan een leven met beperkingen.
De kwaliteit van het leven van jezelf en je naasten staat daarbij centraal.

Een warme ontmoetingsplaats zonder drempels, gedragen door betrokken vrijwilligers. Dat is Inloophuis TOON.

Kijk ook eens hier en bekijk de activiteiten van Inloophuis TOON!

Inloophuis TOON ontvangt geen enkele structurele subsidie. De jaarlijkse exploitatiekosten bedragen ca. € 75.000,-. Voor de dekking ervan is het Inloophuis jaar in, jaar uit volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen van buitenaf.

U kunt, door aan deze wedstrijd mee te doen, hier een steentje aan bijdragen.

Vandaar het uitdrukkelijk verzoek om met zoveel mogelijk personen aan deze wedstrijd deel te nemen. Ook niet-clubleden zijn van harte welkom, dus nodig deze in groten getale uit. Zij kunnen tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan deze wedstrijd deelnemen.

Ontvangst is op 6 juli vanaf 10.45 uur.

Aanvang wedstrijd Shotgun om 12.00 uur.

Inschrijfgeld voor leden is € 10,00, niet leden betalen slechts € 30,00 p.p.

Wij willen nogmaals benadrukken dat de opbrengst van deze dag, mede dankzij de genereuze medewerking van Golfpark Efteling voor 100% ten goede komt aan Inloophuis TOON.

Dus aarzel niet en schrijf u en uw gasten in voor deze wedstrijd voor het goede doel!

Wedstrijdcommissie Golfclub Efteling