Een droevig bericht: Nick Crim overleden

Geplaatst: 20-07-2017

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van onze oud-coach Nick Crim.

Begin 2000 is Nick Crim gestart als coach bij onze golfclub om topgolf op de kaart te zetten. Vanaf die tijd heeft hij een veelbelovend jong heren 1 team opgeleid dat onder zijn bezielende leiding in 2004 promoveerde naar de hoofdklasse. In 2005 en 2006 werden zelfs de kruisfinale's om het landkampioenschap bereikt! Nick was een bijzonder mens en coach met eigen ideëen omtrent de golftechniek. Ook mentaal was hij in staat zijn team jonge mensen sterk te maken, zodat zij hun mannteje wisten te staan in spannende wedstrijden. Daarnaast wist hij jonge mensen te boeien en aan zich te binden, een eigenschap die door de jeugd hoog werd gewaardeerd. Als Amerikaan had hij moeite met de Nederlandse taal, maar dat hinderde hem, noch zijn pupillen bij het overbrengen van de golftechniek en het plezier daarin.

Niet alleen de golfwereld verliest een bijzondere coach, maar uiteraard ook zijn echtgenote Lisette en kinderen.

Wij wensen hen in deze zware tijd veel sterkte.