Afscheid van Berit Poppelaars

Geplaatst: 20-12-2017

We wisten het al een tijdje, maar vandaag was dan toch het moment van afscheid van Berit Poppelaars tijdens een bijeenkomst die het Efteling Golfpark voor haar organiseerde in het clubhuis.

Berit gaat na een aantal jaren Efteling als office manager aan de slag buiten de Efteling organisatie; een volgende stap in haar nog prille loopbaan.

Tijdens de geanimeerde bijeenkomst met vele belangstellenden opende haar leidinggevende Inge Gilsing het rijtje speeches met lovende woorden voor Berit, die niet alleen altijd met een glimlach klaar stond voor de Efteling-golfer, maar ook Inge wegwijs maakte in de mores van de Efteling bij haar start.

Vervolgens nam voorzitter van de Golfclub Efteling, Louis Slaats, het woord. Ook hij dankte Berit voor al haar werk dat zij de laatste maanden heeft verzet bij het in goede banen leiden van alle zaken die op de organisatie af kwamen toen de nieuwe baangelden voor 2018 werden geïntroduceerd. Heel jammmer dat we haar moeten gaan missen, maar jonge mensen moeten de gelegenheid gebruiken wanneer er iets nieuws op hun pad komt.

Ook voorzitter van de business club, Ralph Doevendans, liet zich niet onbetuigd en had lovende woorden voor Berit's activiteiten voor de businessclub.

Met vele cadeau's en bloemen werd Berit bedankt en we hopen dat ze volgend jaar nog voldoende tijd over heeft om nog eens te komen golfen op het Efteling Golfpark.