Jeugdcoaches

Golfclub Efteling heeft het NGF label "Committed to Jeugd".
Een van de voorwaarden om dit keurmerk te behouden is het opleiden en inzetten van jeugdcoaches.

Wat doet zo'n jeugdcoach nou eigenlijk en wat niet?

Voor alle duidelijkheid: De jeugdcoach geeft geen les want deze worden gegeven door de jeugd-pro

• De jeugdcoach ondersteunt de pro (golfleraar) bij de jeugdlessen op de oefenfaciliteiten of in de baan.
  • De jeugdcoach begeleidt de jeugdgolfers tijdens wedstrijden op onze eigen baan en andere banen.
  • Bij evenementen en toernooien die door de jeugdcommissie worden georganiseerd kan op verzoek van de commissie ondersteuning worden verleend door de jeugdcoaches.

Deze ondersteuning hebben wij hard nodig!

Wil een jeugdgolfer tot een goede ontwikkeling komen, is goede begleiding erg belangrijk. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gemotiveerde jeugdcoaches!

De jeugdcoach wordt tijdens een 2 daagse cursus gegeven door een NGF professional opgeleid tot NGF Golfprofessional Level 1

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Marc van Leuven, coördinator jeugdcoaches

Telefoon: 06 376 48 743