Jeugd

Hier vind je alle informatie over jeugdgolf bij Golfclub Efteling. Wij hebben een heel actieve jeugdafdeling waar vanaf 6 jaar op ieder niveau gespeeld kan worden.

Een keer per maand staat een wedstrijd op het programma waar alle jeugdleden aan deel kunnen nemen. Heb je al baanpermissie dan mag je uiteraard ook via de receptie een starttijd boeken.

Efteling Golfpark en Golfclub Efteling werken nauw samen en is het voor de jeugdleden mogelijk om tegen een heel aantrekkelijk tarief golflessen te volgen. Om de twee weken staat een groepstraining op programma waar de Efteling golfprofessionals met groepen van 7 kinderen aan de slag gaan.

De weken tussen de lessen organiseert de Jeugdcommissie gedurende de zomermaanden op vrijdagavond een golfactiviteit… samen eten, oefenen en spelen!

Wil jij ook golfen? Neem contact op met de Jeugdcommissie en wij zullen jou helpen deze geweldige sport uit te oefenen.