Golfclub Efteling

Golfclub Efteling is opgericht in 1994 op initiatief van de Efteling BV, eigenaar van Efteling Golf Park. Het is een relatief kleine vereniging die zich thuis voelt in het imponerende clubhuis van Efteling Golf Park en die speelt op de fraaie baan van de Efteling. Met ca 450 leden kan de club beschikken over meer dan 50% van de starttijd. Voor het andere deel is Efteling Golf Park een openbare baan.

Golfclub Efteling wil een vriendelijke gezellige club zijn waarin prestatie en ontmoeting elkaar afwisselen en aanvullen.

Het past ook in de sfeer van de Efteling dat er veel aandacht is voor jeugdgolf. Golfclub Efteling is met een gedreven actieve jeugdcommissie “committed to jeugd”. Ook op veel andere terreinen nemen vrijwilligers actief deel aan het clubleven.