Nieuws van het Efteling Golfpark

Vogelverschrikkers op hole 2, 3, en 15

Vanaf vrijdag 1 september 'vliegen' er vogelverschrikkers in de lucht. Hiermee voorkomen wij dat de baan op deze plekken  wat minder wordt beschadigd door kraaien en andere dieren.

VogelverschrikkerVogelverschrikker

 

Renovatie teebox hole 14

Vanaf dinsdag 29 augustus start het Efteling Golfpark met de renovatie van de teebox van hole 14. Op deze hole zal een tijdelijke afslagplaats gemaakt worden voor zolang dat nodig is. Als de hole niet meer dan 50 meter wordt ingekort, heeft dit regeltechnisch geen gevolgen.

 

Evenementen en starttijden boeken

 

Het boeken van een starttijd kunt u via deze link doen, maar het kan voorkomen dat door een evenement van het Efteling Golfpark de door u gewenste starttijd lastig wordt of zelfs niet mogelijk is.

Evenementen kunnen niet een jaar van te voren worden voorzien en daarom vindt u deze ook niet in de gedrukte wedstrijdkalender.

Alle shotguns, dubbele tee starts en alle groepen boven 40 personen voor de eerste twee maanden communiceren we via deze pagina. Dit overzicht toont NIET alle park reserveringen maar is bedoeld om de dagen met beperkte ruimte aan te geven.

De evenementen voor de komende periode zijn:

5 september Shotgun 11:00 uur

11 september Shotgun 13:00 uur

14 september Start twee tees vanaf 12:00 uur

15 september Shotgun 17:00 uur

21 september Shotgun 12:00 uur

27 september Shotgun 12:00 uur

5 oktober Start twee tees 11:00 uur

21 oktober Shotgun 10:00 uur

 

 

Bekijk onze vrienden