Nieuws van het Efteling Golfpark

Het Efteling Golfpark zoekt een nieuwe ballenjongen

Het Efteling Golfpark is op zoek naar een nieuwe ballenjongen. Wij zijn momenteel op zoek naar een scholier/student die tweemaal per week minimaal beschikbaar is voor werkzaamheden rondom het clubhuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van het Efteling Golfpark via 0416-288499

Bruggen

Bij de op of afgang van diverse bruggen zijn matten geplaatst. Let op deze kunnen glad zijn. De matten zijn bedoeld voor het herstel van de op en afgangen van de bruggen

Openingstijden keuken

Vanaf 1 december zal de openingstijd van de keuken gewijzig worden, de keuken is tot 17:00 uur geopend.

Evenementen en starttijden boeken

Het boeken van een starttijd kunt u via deze link doen, maar het kan voorkomen dat door een evenement van het Efteling Golfpark de door u gewenste starttijd lastig wordt of zelfs niet mogelijk is.

Evenementen kunnen niet een jaar van te voren worden voorzien en daarom vindt u deze ook niet in de gedrukte wedstrijdkalender.

Alle shotguns, dubbele tee starts en alle groepen boven 40 personen voor de eerste twee maanden communiceren we via deze pagina. Dit overzicht toont NIET alle park reserveringen maar is bedoeld om de dagen met beperkte ruimte aan te geven.

De evenementen voor de komende periode zijn:

• 27 november start 2 tees om 10.30 uur